At bevise svig i Nevada, der overholder Mayweather / Pacquiao -rekord PPV -bout

Opdatering 28. august 2017 – Ikke overraskende blev disse erklæringer afskediget i sidste uge af den amerikanske distriktsdommer R. Gary Klausner i Los Angeles

_______________________________________

Opdatering 5. maj 2015 – Som forventet er der indgivet to separate klassesager, den allerførste i Nevada, den anden i Californien. TMZ har erhvervet en kopi af arkiveringerne såvel som disse kan opdages her

Klassehandlingsdrag mod Manny Pacquiao Nevada

Klassehandlingsdrag mod Manny Pacquiao Californien

___________________________

I en af de mest lukrative priskampe i historien har rapporter dukket op, at Manny Pacquiao oplevede en overtagelse af skade såvel som ikke var i toptype for kampen. Generelt er atleter, der optræder med skade, ikke nyhedsværdigt, men det kan være, hvor de vildleder atletiske provisioner om deres sundhed.

Med henblik herpå rapporteres det, at Pacquiaos skade fandt sted før bout såvel som ikke blev videregivet til Nevada -specificering af Athletic Commission. Specifikt rapporterer Newsday som følger:

Nevada specificerer formand for atletisk Schalke 04 Trøje kompensation Francisco Aguilar bestred et forsikringskrav fra promotoren Bob Arum om, at kompensationen var bevidst om skaden før en kamp, der forventedes at producere godt over $ 300 millioner i omsætning….

Den sidste chance for at anmode om samtykke til medicinsk behandling var på vej eftermiddags indvejning, da krigere udfylder papirarbejde, før de trådte på skalaerne.

”På det spørgeskema,” sagde Aguilar, ”En bekymring er:” Har du en skade i din skulder? ”Han inspicerede” Nej. ”Havde han inspiceret” ja ”, vores læger kunne have overholdt op med ekstra spørgsmål

Dette er en åbenlyst usandelig erklæring, da “Pacquiaos lejr erklærer, at han havde det bedst at tage på skade, som han oplevede tre til fire uger før kampen”.

Nu rapporterer Kevin Iole, at der ikke er ‘uden tvivl’, at retssager vil komme af fans, der føler sig kort ændret. Kevin opinerer, at “der vil blive retssager indgivet af fans, der betalte Atletico Madrid Trøje ekstraordinært oppustede priser, hvilket ikke kun vil gøre Mayweather såvel som Pacquiao Rich dog, der foret lommerne for promotorerne såvel som casinoet.”

Så hvad er der nødvendigt for at vise svig i Nevada i sådanne forventede retssager? Den ultimative domstol i Nevada i Bulbman Inc. mod Nevada Bell redegjorde for at overholde testen:

En sagsøger har bekymring for at bevise hvert aspekt af krav om svigforsikring ved at fjerne såvel som overbevisende beviser. Lubbe v. Barba, 91 Nev. Ghanas fodboldlandshold Trøje 596, 540 P.2d 115 (1975). Disse aspekter er:

1. En falsk repræsentation fra den tiltalte;

2. Sagsøgtes forståelse eller tro på, at repræsentationen er falsk (eller utilstrækkelig grundlag for at gøre repræsentationen);

3. Sagsøgtes mål om at få sagsøgeren til at handle eller at undlade at handle i afhængighed af forkert repræsentation;

4. Sagsøgerens berettigede afhængighed af forkert repræsentation; og

5. Skade på sagsøgeren som følge af en sådan afhængighed.

En sagsøger, der betalte omkostninger til øverste hylde for denne kamp, kan sandsynligvis tilfredsstille disse aspekter, hvis de er overbevisende om, at de ikke ville have købt billetter eller den rekordprisede PPV til kampen, hvis de havde forstået om skaden. Det vil dog ikke være en simpel bekymring at mødes, da ”forsvarlig afhængighed i henhold til Nevada -loven har brug for en visning af en sagsøger, at den påståede falske repræsentation spillede et materiale såvel som en betydelig rolle i at føre sagsøgeren til at omfavne hans eller hendes specifikke valg”. De mest betydningsfulde mangler fra mit perspektiv er, at jeg ikke er bevidst om nogen form for autoritet, der specificerer, at atleter har et ansvar for at underrette offentligheden om deres skader såvel som endnu mere er der ingen beviser for, at Pacquiao gjorde nogen form af forkert repræsentation direkte til potentielle retssager (bortset fra regulatoren).

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Liggede Conor McGregor for Nevada at specificere atletisk kompensation om hans ødelagte ACL? 30. oktober 2015
Hvornår kan en sportspromotor tilbyde et produkt til offentligheden baseret på løgne? 21. september 2017
Nevada Athletic Compensation vedtager nyt førkamp spørgeskemajanuary 13, 2016in “Nevada Battle Sports Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post