Bodybuilders intuition – “Lytter til din krop”

af Cade Thomas

Lad os bare få en ting ud af vejen-denne artikel vil være fyldt med tanker om mine, som nogle af jer vil mærke “bro-videnskab”. Man kan sige, at der ikke kun er bro-videnskabelig skåret oven på denne side, men det vil blive bagt lige ind i kernen. Hvis det nu bekymrer dig i en eller anden form eller form, fordi du føler, at noget skal omfatte en vaskeri -liste over referencer for at det kan betragtes som gyldigt eller nyttigt, skal du fortsætte med at beskytte dine øjne nu og forhindre, at denne frygtelige helligdomme kommer ind i din hjerne.

*ser omkring*

Er de væk endnu? Phew. Nu kan vi fortsætte med vores liv. Jeg synes det er meget lettere at bare kaste det hvide flag ud af flagermus, så disse lærebogsjunkier kan fylde sig med stolthed og lade de store drenge spille i fred.

En sætning, du vil høre bodybuildere kaste rundt i interviews, når de bliver spurgt om deres metoder, er – ”Jeg lytter til min krop”. Dette kan fortolkes på forskellige måder, men ofte er det alle mennesker, der er nødvendige for at høre for at afvise alt, hvad emnet har at sige bagefter. Dette er det grønne lys til tanken “helt klart ved personen ikke, hvad de laver eller taler om, og må have nået deres fremskridtsniveau gennem at tage ordrer eller blind stum held”. Personligt føler jeg, at disse atleter tilbyder masser at lære af.

En variabel, der kan gøre eller bryde en bodybuilders succes, er appetit i lavsæsonen. Vi kan antage, at de fleste konkurrenter, når de er forudgået, vil se uret og tørre slynge af deres hage og vente på at tygge på et stykke mikrobølget hvid fisk, men lavsæsonen kan være en anden historie. Mange kæmper med at forbruge den mængde mad, der er nødvendig for at opnå betydelige gevinster. Dette er et område, jeg føler, at “at lytte til din krop” kan være yderst fordelagtigt. Ofte hører du om nogen, der kæmper for at skubbe kalorierne ned og leder efter noget, de kan tage for at øge deres appetit. Selvom der er situationer, hvor dette er nødvendigt og at være sulten, er det bestemt en god indikator for, at du er grundet til at vokse, er problemet, at manglen på sult normalt skyldes noget, de allerede tager. Denne “Take X for at modvirke Z” -tilgang er slurvet og efter min mening unødvendig. Den bedste tilgang ville være at se, hvad du Stade Rennais FC Trøje har tilføjet, og præciserer, hvilket supplement eller madkilde der kunne forårsage problemer. Hvis du tager 150 mg Anadrol om dagen og får det meste af dine kulhydrater fra havregryn, ville det måske at grøfte oralerne og stole på en lettere fordøjet stivelse, at problemet ville helbrede problemet. Jeg ved personligt, at jeg er næsten øjeblikkeligt sulten efter at have spist fisk og hvid ris, så hvis sult er et problem, ville det være klogt at bruge disse kilder så meget som muligt.

At tænke på dine fødder er integreret i fremskridt. At sætte sig i en plan er restriktivt og stemmer ikke overens med den menneskelige krops uforudsigelighed. Bare fordi onlineverdenen er besat af trenbolonacetat, og du har måske læst nogle (idiot) en siger, at det er nødvendigt for succes i sporten, hvor succesrig er du, hvis selv 200 mg om ugen giver dig PSV Eindhoven Trøje halsbrand, gør dig irritabel, Og sletter søvn fra dit liv? Vi kunne enten indlæse Zantac, 5-HTP, begynde at meditere og misbruge søvnmedicin … eller muligvis bare “lytte til vores krop” og ophøre med at tage forbindelsen. Der er ingen “musts” Borussia Dortmund Trøje i bodybuilding, og spild af din tid på at tvinge din krop ned ad en modstandsvej virker latterlig, når du kunne finde vejen, der ikke kæmper tilbage og fortsætter med at komme videre. Når du ændrer kosttilskud eller madkilder, skal du tage mentale noter (eller fysisk skrive information ned, hvis det hjælper dig) om, hvilke metoder der kæmper for dig, og hvad der er enig med dig. Der er ingen grund til at skulle skubbe gennem en mur, når jeg kan forsikre dig om, at der er smartere valg for dig.

Alle har stået over for ”gamle timere” ‘s tale om, hvordan du skal squat, bænkpresse, gøre denne presse, løfte denne vægt, bla bla bla. Dette er absolut latterligt. Muskler har ingen idé om, hvilken øvelse du laver. Dine quads vågner ikke magisk op, når du indlæser baren for den frie vægt squat og tænker “Åh gudskelov, han squatting, nu er det tid til at vokse, fordi denne øvelse er hardcore”. For nogle mennesker er squats en så effektiv øvelse, at de stort set udelukkende kan bruges til at udvikle tykke ben. Jeg lover dog, at de fleste af disse squat-tilbedere er korte faste mænd med stærke hofter. Personligt er jeg ligeglad med, hvad Mr.old School fortæller mig, at jeg skal gøre, når han er 6 tommer kortere end mig og har nul forståelse af, hvordan visse øvelser påvirker en anden kropsstruktur. Hvis squats arbejder for dig, skal du betragte dig som heldig, da det vil fjerne en masse kritisk tænkning i din benrutine … men hvis de bare anstrenger din korsryg, risikerer og tvinger dine glutes til at udvikle sig i hurtigt tempo, er det tid til at komme videre og begynde at vokse. Ikke alle er i stand til virkelig at føle, hvad der fungerer eller ej, og det er derfor, jeg fårr “Lyt til dine krop” -typer for at være virkelig mere avancerede end videnskabs tilbedere. Hvis Ez Bar-kranier-crushers tvinger dig til at is albuerne dag og nat, men en armkabel pulldowns fylder din tricep med så meget blod, at din skjorte ikke passer på samme måde, når du forlader gymnastiksalen, foreslår jeg at lytte til din tricep og Ikke den stædige gamle fyr med fårekoteletter i Gators Gym Tank.

Jeg kan godt lide resultater. Jeg har lyst til den hurtigste måde at nå dine mål i ethvert aspekt af livet er at reducere modstanden fra enhver ydre kraft og fortsætte ned ad stien, der fungerer for dig. I vores Modern Society of Study-besatte vægtløftere kan det være skræmmende at antyde, at noget kan fungere for dig, der går imod, hvad andre tror. Jeg mener virkelig, at træning burde føles godt. Jeg tror, du skal være sulten og nyde mad (til en vis grad). Ikke alle er bygget med en hjerne, der tillader en sådan frihed og den venstre-hjerne-publikum kan være bedre stillet efter en strengere oversigt, men jeg tror, at alle kan lære at lytte til deres krops signaler og omdanne denne feedback til resultater. Jeg respekterer bodybuildere, der tager ansvar for deres egne fremskridt, og det er trods alt kunsten i denne sport – det er forfølgelsen af at forbedre og opbygge dig selv til det billede, du ønsker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post