Justerbare håndvægte kan være det ultimative stykke gymnastikudstyr

af Matt Weik

Hvis du altid har ønsket et hjemmecenter, men aldrig har haft et hjem, der gav dig ekstra plads til at bygge et, kan du måske finde denne artikel ganske interessant. Når du ting ved det, behøver du ikke alle de smarte maskiner og vægtplader og smarte håndvægte med fitnesscentre på dem. Faktisk efter min mening er alt hvad du behøver at være et sæt justerbare håndvægte til derhjemme.

Uanset hvis du allerede har et gymnastikmedlemskab, eller hvis du ønsker at komme i gang med et hjemmebane på et budget, kan du ikke gå galt med at hente et par justerbare håndvægte. For dem, der har et gymnastikmedlemskab, men ikke kan finde tiden før eller efter arbejde for at drive til gymnastiksalen, kan du passe ind i din træning derhjemme med et sæt justerbare håndvægte. For dem af jer, der lige er i gang, giver dette mulighed for en ingen undskyldning for at passe ind i jeres træning, da du kan gøre dem i privatlivets fred i dit eget hjem når som helst på dagen. Efter min mening er dette penge, der er brugt godt – ikke kun for at hjælpe med at kontrollere din vægt og muskulatur, men også for at hjælpe med at forbedre dit helbred og lang levetid.

Mærkerne
Lad mig først starte med at sige, jeg er ligeglad med, hvad mærket er – Bowflex, Power Block, Xmark, Proform, NordicTrack, Bayou Fitness, Weider, VM i fodbold Trøje betyder ikke noget. Du kan bruge alle dine penge på det bedste sæt justerbare håndvægte, eller du kan købe et sæt fra Dick’s Sporting Goods eller Amazon og få de samme fordele fra dem. Prisfastsættelse starter generelt omkring $ 150 og går op derfra. Det er klart, at jo tungere sæt går, jo dyrere vil de være. Lav nogle hjemmearbejde på de forskellige mærker derude for at beslutte, hvad der passer til dine behov med hensyn til vægt, det nødvendige rum, samt brugervenligheden med overgang fra den ene vægt til den næste.

Plads
Hvis du ikke har masser af plads i dit hjem, passer justerbare håndvægte næsten overalt. Vi taler i et skab, på gulvet, under sengen, i et hjørne af et rum, hvor som helst. Du ser på omtrent ikke mere end halvanden fod med en halv og et halvt område. Du Manchester United Trøje kan endda gå så langt som at købe et standpunkt for at sætte dem på. Mange mærker sælger disse separate, mens nogle kommer som et pakket sæt – men det er ikke 100% nødvendigt at have et standpunkt.

Når det kommer til selve træningene, er alt hvad du har brug for plads nok til at udføre hver øvelse uden at ramme noget i dit hjem. Du kan endda tage de justerbare håndvægte ud i garagen eller endda udendørs, hvis det er dejligt ude. Og når det kommer til det, kan du stort set tage disse hvor som helst, du vil for at passe ind i en god træning – parken, stranden, bjergene osv.

Hvorfor justerbare håndvægte over de afprøvede og sande barbell og vægtplader?
Når det kommer til det, er plads et problem såvel som brugervenlighed uden ekstra udstyr. Med en barbell har du generelt brug for et sted at opbevare pladerne såvel som ekstra plads omkring dig for at afslutte øvelserne. Derudover er mange mennesker tvunget til at købe en vægtbænk og kraftstativ for at bruge barbell og vægtpladerne til deres fulde potentiale. Selvom dette er fint, er denne artikel på udkig efter det mest minimalistiske fodaftryk for at afslutte hjemmeudviklinger (og mens den er omkostningsbevidst).

Justerbare håndvægte giver dig simpelthen mere bang for din sorteper. Selvfølgelig vil du ikke presse 315 med et sæt af disse, men de er gode til, hvad de er – et lille udstyr med mange vægtjusteringer for at komme i en fuld kropstræning. Når vi taler om træning i fuld krop, lad os se på alle de bevægelser, der kan gøres ved hjælp af justerbare håndvægte.

Kan du effektivt ramme alle muskelgrupper med justerbare håndvægte?
Absolut! Justerbare håndvægte er ikke anderledes end de håndvægte, du alligevel ville bruge på gymnastiksalen. Så du kan effektivt ramme alle dine muskelgrupper uden nogensinde at skulle forlade dit hjem. Squats, deadlifts, brystpresse, en-arm rækker, bicep-krøller, tricep-udvidelse, skulderpresse, kalv hæver, abdominale knaser, skrå vendinger, navngiver du det. Alsidigheden i dette enkelt udstyr betaler udbytte gennem årene.

Din træningsrutine kan Atletico Mineiro Trøje efterligne den nøjagtige (håndvægt) rutine, du ville gøre i gymnastiksalen, spare tid fra ikke at skulle rejse, spare tid ved ikke At træne i privatlivets fred, hvis du er noget selvbevidst.

Personligt kan jeg ikke anbefale justerbare håndvægte nok. Jeg har brugt dem under forskelle omstændigheder (hovedsageligt på Hotel -fitnesscentre), og hvis jeg ikke allerede havde et privat studie i mit hus, ville jeg investere i disse i hjerteslag for at have rundt i huset.

Har du justerbare håndvægte eller tænker du på at få dem? Fortæl os det i kommentarerne! Kan du lide dem og ideen bag dem? Eller tror du, at de aldrig fuldt ud kunne erstatte modstandstræning på et motionscenter?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post