Capsule Garderobe Problem …

Hej! Jeg har et kapselgarderobeproblem. Jeg vil kræve dine tanker om nedenfor. Dog meget første lad os tale løb såvel som at spise …

Jeg lavede en simpel 6 miles i morges, mens jeg lytter til en podcast. Jeg er også metode besat. Som serialisly.
Mine nyeste videoer

Så var hun væk – boganmeldelse
En god lytning – Book såvel som podcast -evalueringsserier
Derefter var hun væk af Lisa Jewell – tilbudt på Audible, Amazon eller hvor som helst bøger sælges.

Er ‘så var hun væk’ en god lytning? Her er min anmeldelse!

For meget flere anmeldelser, links såvel som tip, inspicerer runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Næste op
Min smukke anden halvdel i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Direkte
00:00
08:21
04:20

Få det? Ha! Mine serielle peeps ville.

Post-run morgenmad var toast såvel som en advo ryster. Jeg prøvede den isede citronkage -smag. Jeg troede, det ville blive meget vidunderligt siden navnet, men det er det ikke. Jeg kan godt lide, at det er meget cremet såvel som blandinger godt (jeg blandede det bare med is såvel som mandelmælk).

Derefter løb jeg en masse ærinder…. en til flysterminalen såvel som en til Costco

Og en for at få katte mad, siden Vegas sultede. Jeg er den værste katte kvinde nogensinde. Jeg kendte ikke, at han alle var ude af mad så godt, som det var myowing på mig om, hvad jeg stakkels mor jeg var. Men jeg var som …

Alligevel. Jeg lavede ham et æg så godt som han var i orden i et øjeblik.

Og det krævede al min indsats for ikke at købe et stand up paddle board i dag på Costco. Jeg vil bare have kreditvurdering for den selvkontrol. Hovedsagelig da det ikke ville i form i eller på min bil …

Apropos selvstyring (eller mangel på dem) …

Jeg købte såvel som spiste halvdelen af ​​en ekstremt stor vandmelon. I dag. Som for 5 minutter siden.

Okay, på mit kapselgarderobeproblem …

Dette er bestemt noget, jeg ikke stødte på i min forskningsundersøgelse af “hvordan man laver en kapselgarderobe”, da mange mennesker ikke er så urydelige som mig. Men jeg misfarvede en af ​​de toppe, jeg havde i min garderobe (husk, at jeg diskuterede nøjagtigt, hvordan jeg brugte alt dag så godt, som ikke vidste). Så godt som jeg prøvede at få misfarvningen ud, kunne det dog ikke. Så godt som jeg virkelig føjede til misfarvningen nogen med et enormt område på albuen nu. Derfor kan jeg ikke have gode ting !!

Alligevel. Denne T-shirt er ude (en del af grunden til, at jeg gjorde garderobeorganisationen, var at ikke være en slurvet McSlopperson).

Jeg leverer det til Vegas at bære …

Så jeg er klædt ved hjælp af min Mickey Mouse-tee samt overvejer livet som en misfarvet t-shirt fattig kattedame … slutningen.

SPØRGSMÅL: Bør jeg udskifte toppen, eller har jeg bare at tilbyde det såvel som at være meget mere forsigtig?

Er du på Team Mickey eller et andet team, jeg ikke forstår om?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post