Kan carb -cykling øge dit fedttab?

Når du lige har startet carb -cykling så godt som du spekulerer på, om det vil fungere, når det vil begynde at arbejde, nøjagtigt hvor lang tid det vil tage at arbejde såvel som hvilken type resultater du kan forvente, Du skal prøve at finde den nøjagtige samme type resultater, som du normalt ville. Hvis du har kastet den fedt e -bog eller har tjekket enhver type af mine artikler om almindelige fedttabsmål, vil du normalt se mig citere tal som dette

Gennemsnit/typisk fedttab1/2% kropsfedt pr. Uge1-2 lbs kropsvægt pr. Uge

Mindre end gennemsnitlig/typisk fedttab (men det er fremskridt) mindre end 1/2% kropsfedt mistet om ugen er lidt langsom, men du gjorde fremskridt. Fantastisk job, men du kan måske skrue tingene lidt op i den næste uge.

Mindre end 1 lb tabt om ugen – er langsom, men hvis det holdes konsekvent, er det stadig fremskridt. Spænd tingene op, hvis du vil have hurtigere resultater.

Bedre end gennemsnitlig/typisk fedttabmore end 2 kg om ugen – hvis det hele er kropsfedt – er meget bedre end typisk (gode resultater) 0,6% til 1,0% kropsfedt mistet om ugen er hurtigere end normalt fedttab (fortsæt det store arbejde

Ingen udvikling (har brug for en vis finjustering) Intet vægt/fedttab eller intet fald i kropsfedt% tabt efter 7 dage indikerer ingen fremadrettet udvikling (forudsat at din evaluering i såvel som kropsfedtest blev udført korrekt).

Hvis du går 7 dage uden fremskridt, skal du analysere din overholdelse i den sidste uge (holdt du fast ved det? Vær helt ærlig). Ændre derefter din teknik – Kapitel 4 i BFFM giver retningslinjer for at gøre dette – det kaldes vores kommentarer loop -system).

Så generelt prøver vi ikke at finde nogen type forskellige typer resultater med carb -cykling. Dette er ikke “magi.” Det vil ikke nødvendigvis give dig meget bedre end typisk fedttab.

Carb-cyklingen er sandsynligvis meget nyttig til “sluttrin” -plateauer, når dit fedttab er begyndt at stoppe på grund af metabolisk afmatning. Det hjælper ligeledes, når du oplever dårlig overholdelse, da du er blevet frataget kalorier såvel som eller dine foretrukne fødevarer (kulhydrater). I begge tilfælde kan carb -cykling “øge” dit fedttab ved at få dit fedttab tilbage så meget som normalt.

Husk også, at uden et kalorieunderskud, har carb -cykling ikke sikkerhed, at du overhovedet mister fedt. Tro faktisk på, hvad der sker for din almindelige mangel med carb -cykling:

Hvis du havde en mangel på 4 ud af hver 4. dag såvel som du går til mangel på 3 ud af hver 4. dag, har du teknisk set en mindre kumulativ regelmæssig mangel, ikke? Så du kan se, at carb-cykling /zig-zagging ikke fungerer ved at øge et kalorieunderskud, det fungerer ved at gendanne metabolisme-regulerende, appetitstimulerende, metthed-inducerende såvel som anti-starvationshormoner tilbage til typiske niveauer.

Problemet med langvarige underskud, især efter at du allerede er mager, er, at din krop virkelig gør træg ned af stofskiftet lidt, såvel som endda teknikker dig ved at øge appetitten. Begge disse påvirkninger kan styres hormonelt.

Ved at øge kalorier (især kulhydratkalorier) hver 4. dag eller deromkring, stimulerer du hormoner som leptin, som er et anti -sultningshormon. Dette fortæller kroppen, at du ikke længere “sulter” såvel som bringer metabolisme kommer tilbage til det normale, i det mindste midlertidigt.

Hvad carb -cykling virkelig gør, er ikke at fremskynde fedttab, men det at give dig mulighed for at miste fedt, som du normalt ville (eller, det hjælper med at forhindre, at disse plateauer sker i det allerførste).

Carb -cykling har ligeledes mentale fordele.

Når du er på lave kalorier hele tiden, får du fysiologisk (hormonelt) sulten. Men du får ligeledes trang, hvilket kan være anderledes end fysisk sult. Du har en tendens til at ønske, hvad du ikke kan have (kulhydrater nogen?).

Men hvis du bruger carb -cykling, forstår du, at du får at spise meget mere hver et antal dage så godt som du får at spise kulhydrater. Så selvom du føler nogle sult/trang på de lave dage, er det meget lettere at holde ud. Dette er nøjagtigt, hvordan carb -cykling ligeledes hjælper mange mennesker med overholdelse.

Slutresultatet er, Sao Paulo FC Trøje at du forhindrer plateauer såvel som falder af vognen (overspisning, binges, “uautoriseret” snyder osv.).

Carb-cykling såvel som kropskomposition

En mulig tredje fordel ved carb -cykling er, at det kan beskrive nøjagtigt, hvordan nogle mennesker tilføjer mager kropsmasse, mens de er i et kalorieunderskud. Det er siden, når du øger kalorier hver et antal dage, er du virkelig ikke altid i et underskud, såvel som din krop får meget mere brændstof på “høje dage”, som muligvis kan rettes mod muskelmassevæv til vækst til vækst .

Det ekstra brændstof giver ligeledes meget mere intens træning, såvel som hvis du kan træne hårdere, kan du udvikle meget mere muskelmasse såvel som at kaste meget mere fedt.

Hvad hvis carb -cykling ikke fungerer for dig?

Hvis du har carb -cykling så godt, som det ikke ser ud til at fungere, er det ofte af nøjagtigt samme grund, som om du ikke var carb -cykling – du gjorde ikke ‘Jeg får dine kalorier temmelig ideelle såvel som du ikke var i underskud.

Det er en af grundene til, at jeg er delvis til styrede refereds eller “høje kulhydratdage” snarere end Barcelona Trøje (ikke-tælling) frit-for-all snyderi. Mens sidstnævnte teknik fungerer for nogle, kan den slå tilbage, hvis du går over bord, så godt som det er temmelig enkelt at skære i (eller slette) et par dage med mangel med en gigantisk binge.

Hvis du rammer et plateau (ingen ændring i mindst 7 dage), er det nyttigt at tælle kalorier meget omhyggeligt såvel som at veje/ bestemme fødevarer. Enhver type tid, du har svært ved at have resultater eller bare arbejder på de sidste par kilo fedt i de stædige områder, er interessen for detaljer på det tidspunkt meget mere afgørende end nogensinde.

En anden ting, du måske ønsker at gøre, er at begynde at spore et nummer, som mange mennesker ikke overvejer: din regelmæssige mangel (eller regelmæssige typiske hverdagskaloriindtag). Tilføj dine kalorier dagligt i hele 7 dage uge samt divider med 7 for et dagligdags gennemsnit. Sørg derefter for, at du har en passende regelmæssig mangel til at nå dit regelmæssige mål.

At få meget bedre resultater ud af carb -cykling kan være nødvendigt at være meget mere streng på de lave kulhydratdage. Når du generelt er carb -cykling, er hele konceptet, at de lave kulhydratdage er ekstremt strenge “diæt” -dage såvel som ofte med en relativt aggressiv kalorimangel – 30% under vedligeholdelse (og ofte skubber folk endda konvolutten som Nå, så gå endnu lavere på lave dage, og forstå, at de har en enorm refered, der kommer op.

Sørg for, at du har fået dine kalorier indstillet korrekt

Når du tror på at indstille dine kalorier til både høje såvel som lave dage, vil jeg henvise dig til et nyligt indlæg, jeg komponerede om at tilpasse kalorier til din kropsstørrelse:

Grund til træg kvindeligt fedttab samt 5 ideer til at reparere det

Du kan måske ikke lide beskeden i dette indlæg, da det ikke virker “fair” (til mindre mennesker), men det kan også få en lyspære til at gå af, der holder dig forbrug af den ideelle mængde kalorier til dig: mindre mennesker don KRavet som masser af kalorier. En person, der er 5 ′ 2 ″ samt 124, ønsker måske stadig at miste fedt, selvom hun ikke er en enorm person.

Dette gælder også for korte/ små indrammede mennesker, men det påvirker kvinder mest i betragtning af at de i gennemsnit er meget mindre end mænd.

Husk, dette afgørende punkt (små kvinder kan ikke spise ekstremt masser af kalorier eller kulhydrater sammenlignet med enorme mennesker), anvender, uanset om du er carb -cykling eller ej – du er nødt til at få kalorierne ideelle til din kropstype / kropsstørrelse / aktivitetsniveau. såvel som hvis du virkelig ønsker at spise mere, er den eneste metode at kaste mere.

Pas på – skalaen spiller teknikker på dig, når carb -cykling

En sidste ting at overveje: betyder, at du prøver at vurdere dine resultater efter dag 4, og undrer dig over, hvornår det vil begynde at arbejde.

Én ting ved carb -cykling, som mange mennesker ikke redegør for, er svingen i kropsvægt på grund af glykogen såvel som vand. Med 3 strenge dage med lavere kulhydrat, lavere kalorieopspisning, har du måske virkelig allerede påløbet et pund fedtab. Dog carb OGC Nice Trøje carb op på dag 4. Din kropsstruktur er forbedret, men kulhydraten får dig til at få den samlede kropsvægt (vand såvel som glycogen).

Hvis du kun bedømmer din succes efter skalaen såvel som hvis du kun ser på kort sigt (daglige) numre, kan du blive vildledt til at tro, at du ikke havde succes, når du virkelig var det.

Af den grund skal du have tålmodighed, nyde mønsteret over tid samt forhindre forbruget med kortvarige udsving i kropsvægt, især på højkulhydratdagen såvel som eller dagen efter højkulhydratdagen.

Når du først har forstået alle de ovennævnte faktorer, såvel som du har været på carb -cykling uden at få regelmæssige resultater, skal Cardio såvel som eller faldende kalorierne.

Den ene ting, du ville gøre, der er speciel ved carb -cykling, er på dine lave kulhydratdage, en ændring, du kan gøre for at bryde et plateau, er at bare gøre de lave dage endnu lavere i kulhydrater (der indikerer lavere i kalorier, men du er især Reduktion af kalorierne fra kulhydrater … forlader proteinet, sunde fedtstoffer såvel som fibrøse kulhydrater/grøntsager alene).

Derefter skal du bare gentage processen i henhold til vores skur fedt, fodre muskelmasseudviklingskortet samt kommentarer loop-system, der er dybtgående i kapitel 4 i BFFM-e-bogen.

For at se det samlede kulhydratcyklingsystem skal du få kastet fedtet, fodre muskelmassen e -bog fra: www.burntheFat.com/order.html. Du vil opdage cykelteknikken, der først blev introduceret i kapitel 6, såvel som du vil se hele carb -cykelsystemet, der er lagt til dig i kapitel 12.

For meget mere info gå til www.burnthefat.com

————————-Om forfatteren:

Tom Venuto er en naturlig bodybuilder i livet, personlig træner, fitnesscenterejer, freelance -forfatter samt forfatter af The Fat, Feed the Muscle: FatBrændende tricks af verdens fineste bodybuildere såvel som fysiske fitness -modeller. Tom har skrevet 140 artikler såvel som er blevet vist i Iron Guy Magazine, Natural Bodybuilding, Muscular Development, Muscle-Zine, Træning for Guy såvel som mænds træning. Tom er Fat Loss Professional for Global-Fitness.com såvel som ernæringsredaktøren for femalemuscle.com såvel som hans artikler vises rutinemæssigt på faktisk mange andre websteder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post