Lad os tale Florida og bare knækboksning

De desunerede politikker for blandet kampsport har intet på bare knækboksning.

BKB er ulovligt i en masse jurisdiktioner, men nyder langsomt retningslinjen i meget flere stater med en række specielle stier til lovligheden.

Wyoming var den første stat, der sanktionerede sporten. De gjorde det på grundlag af, at det er en variant af blandet kampsport.

Dernæst kom Mississippi. De gjorde det under myndigheden, der lader dem give afkald på Stade Rennais FC Trøje andre politikker (såsom en politik, der krævede boksere til at bære handsker).

Den mest aktuelle tilstand, der kommer ind i BKB’s fray, er Florida. Så sent som i 2016 opfordrede Florida State Boxing Commission på ingen usikre vilkår, at BKB er ulovlig i staten med myndigheden og bemærker, at ”bare knokkekamp er ulovligt i Florida. Som sådan vil Florida State Boxing Commission ikke sanktionere en bare knokkekampbegivenhed. Enhver person, der deltager i eller arrangerer en sådan begivenhed, er underlagt administrative og strafferetlige sanktioner. ”

Det ser ud til, at de overvejer, at det ændrede deres melodi. Adam Lebarr, en personaleforfatter for en BKB -promotor, tweetede som følger:

Hvorfor skulle der blive pålagt et så absurd krav? Fordi Floridas politikker kræver, at handsker bæres til professionelle boksebegivenheder. Afsnit 548.043 i Florida -vedtægterne kræver, at “alle deltagere i boksekampe skal bære handsker, der vejer ikke mindre end 8 ounces hver”. Floridas handskepolitik for bokselæsninger som følger:

(1) Handskekrav til boksning og kickboxing.

(a) Når de to deltagere i en boks- eller kickboxing -kamp vejer 154 pund eller mindre, skal begge deltagere bruge 8 ounce handsker. Når den lettere af de to deltagere i en boksning eller kickboxing -kamp vejer meget mere end 154 pund, skal begge deltagere bruge 10 ounce handsker. Hvor vægterne af de Gremio Trøje to deltagere er sådan, at baseret på disse regler, ville man bære 8 ounce handsker, og man ville bære 10 ounce handsker, skal de to deltagers lettere tage beslutningen om vægten af de handsker, der skal bruges , og begge deltagere skal bære de samme vægthandsker. I boksning og kickboxing skal begge deltagere bruge den samme maker af handsker.

(b) Før begyndelsen af hver kamp skal hver handske af hver deltager tages et kig på og godkendes eller afvises af chefinspektøren og dommeren. Enhver handske, der er beregnet til at blive brugt af en deltager i en kamp, skal være hel, ren, i sanitær tilstand og skal have tommelfingeren fastgjort. Handsker skal desinficeres grundigt ved anvendelse af formaldehyd og blødgøres passende ved hjælp af Neatfoot Oil. Hvis polstring i en handske viser sig at være forkert placeret eller klumpet, eller hvis handsken viser bevis for brud, grov eller vridning, skal handsken afvises og ikke skal bruges. Kampen begynder ikke eller fortsætter, medmindre en godkendt handske er blevet erstattet med den afviste handske.

(c) Snørebånd af handsker skal knyttes på bagsiden af håndleddet, og båndet påføres over snørebåndet for at stoppe skaden på modstanderen.

(d) Handsker justeres i ringen eller omklædningsrummet under opsyn af inspektøren.

Florida ser ud til at være urolig ignorere deres egne politikker om, at handsker er obligatoriske for boksning, men er tilsyneladende OK med at gøre en 180 graders vending fra deres 2016 -position på lovligheden af BKB.

Smuthullet ser ud til at være, at politikken kræver, at handsker skal bæres, Juventus Trøje men siger, at intet udtrykker om handskerne, der dækker knokerne. Man kan hævde, at en bare knækhandske krænker ovennævnte politik, der kræver, at en handske er ”hel”, men Floridas boksekommission ser ud til at være OK i at læse denne politik ned til en absurditet. Det vil være interessant at se, om de godkendte “handsker” opfylder Floridas vægtkrav, andre specifikationer og nøjagtigt hvordan disse vil blive designet.

Ifølge Lebarr bekræfter Kommunikationsdirektør i Florida Boxing Commission, at dette er nøjagtigt, hvad de tænkte med dem, der bemærker ”Det blotte knækkampmesterskab vedrører Florida den 22. juni i Tampa… .Florida vedtægter giver Florida State Boxing Commission myndigheden til at finde ud af det Kravet til en deltagers handsker. Statutten kræver ikke, at handsken ser på en bestemt måde eller dækker endda knæk. Al statutten kræver er, at handsken er en bestemt måde, være sanitær og i god stand. Den administrerende direktør for Florida State Boxing Commission har skønsbeføjelse til at godkende alt udstyr, inklusive handsker. I overensstemmelse hermed har Kommissionen godkendt en handske til det blotte knokkekæmpende mesterskab, der efterlader knokerne udsat ”.

Uanset hvad dine tanker er på BKB, er der nu mindst tre måder atletiske kommissioner er blevet overtalt til at tillade sporten

BKB som en række MMA

Provisioner, der har myndighed til at gøre det, bliver overtalt til at give afkald på deres normale politikker for boksning

Provision, der siger, at handsker ikke behøver at have dækket knoker

Reklame

Share dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Dokumentering af bare knækboks Legalitet 23. 2019 med 4 kommentarer
Juridisk bare knokbokse vedrørende Florida? 24. marts 2016 i Florida Combat Sports Law ”
ABC suspenderer 20 Bare Knuckle Fighters under lovligt grumle omstændigheder 19. november 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post